Hva er det beste alternativet til svineinfluensavaksinen?

Svært mange har vert skeptisk til å ta svineinfluensavaksinen. Flere blogger og nettsider har advart mot fremtidige bivirkninger og at vaksineprodusenten har fraskrevet seg alt ansvar fra evt. søksmål i ettertid. Vaksineaksjonen.no har gått i fakkeltog mot vaksinen, andre har nøyd seg med å være avventende. Mange mener at media har hauset opp faren med den nye influensaen og mener det er liten sjanse for å bli alvorlig syk. Det finnes flere produkter som reklamerer for å være et alternativ til vaksinen. Er det sannsynlig at noen av disse virker, og i så tilfelle, hvilke er best? 

Foto: Brian Hoskins, sxc.hu
Foto: Brian Hoskins, sxc.hu

Rubini
På rubini.no markedsføres kosttilskuddet Rubini av Medis Pharmaceuticals AS. Gjennom Google Adsense reklameres det med “Redd for SvineInfluensa? Vi gir deg Rubini i 4 uker nå helt Gratis. Rubini forebygger.” På nettsiden informeres det om at en kapsel tilsvarer 100 bær av typen Sambucus nigra, eller svarthyllbær på norsk. Hyllebær har vert brukt i tradisjonell medisin i mange hundre år. Avkok av blomstene skulle virke feberstillende og svettedrivende, og bærene hjelpe mot forkjølelse og influensa. Effekten er ikke dokumentert, men det kan ikke utelukkes at det kan ha en viss forebyggende effekt ved at kosttilskuddet kan styrke imunforsvaret. Rubini er dog ikke et fullgodt alternativ til vaksine.

C-vitaminer
Det er dessverre forsket lite på hvor effektivt C-vitamin er for å forebygge sykdom. Mot forkjølelse er det dokumentert at perioden man er syk blir redusert med 8 % hos voksne og 14 % hos barn om man har et inntak av 200 mg – 2 g C-vitamin pr. dag. Helsemyndighetene anbefaler en daglig dose på 60 – 90 mg C-vitamin pr. dag. Noen forskere anbefaler et daglig inntak opp til 30 gram når man er syk. Det er sannsynlig at et økt C-vitamin inntak kan ha en viss forebyggende effekt, men vil ikke tilsvarende beskyttelse som vaksine.

Kolloidalt sølv
Kolloidalt sølv, eller kolloidsølv, er sølv i svært finfordelt form. Generelt kan det sies at kolloidalt sølv inkluderer alle produkter med sølv i noen konsentrasjon, oppløst i vann.

Det har lenge vært kjent at sølv (f.eks. i vann, olje, eddik, eller melk) har en viss desinfiserende effekt. Fra gammelt av har man i andre land lagt en sølvpenge, eller annet antatt rent sølv, i vann for å rengjøre vannet. I USA er det kjent at man tidligere, la en sølvdollar i melkespann for å forlenge holdbarhet, selv om effekten ikke er kjent, vitenskaplig dokumentert eller testet. Et stort inntak kan derimot resultere i misfarging av huden, en tilstand som kalles argyria. Tilstanden er ikke skadelig, men misfargingen kan bli permanent. (Wikipedia).

Kolloidalt sølv har blitt populært i helsekostbransjen og innenfor alternativmedisin. I disse miljøene har man fremholdt at å drikke kolloidialt sølv kan være fordelaktig ved infeksjoner, sykdom eller parasitter. Kjetil Dreyer, kjent i MLM miljøet, er en av dem som fronter kampen mot vaksinen. Samtidig driver han nettbutikken altshop.no. Her selges produktet Silver Light, som er vann inneholdende en liten mengde sølvpartikkler. Væsken blir markedsført som “Naturens eget Antibiotikum!?” og solgt til 289 kr pr. liter. På en annen nettside, icosil.no, markedsføres produktet med at det “styrker immunforsvaret og dreper alle virus, bakterier, sopp og protoza i løpet av 4-6 minutter. Fremmer sårheling og vevsoppbygning. Ingen bivirkninger. Et helt essensielt mineral for kroppen.”

I motsettning til det reklamen hevder er det dessverre er det ingen dokumentert effekt ved inntak av kolloidalt sølv. I USA er det forbudt å markedsføre produktet ved å hevde at det har noen preventiv effekt eller at det kan brukes til å behandle noen sykdommer eller lidelser. Videre sier helsemyndighetene at det ikke er påvist at inntak av kolloidalt sølv ikke er helseskadelig.

Although no human clinical data support the use of oral colloidal silver, it is being promoted as a cure for AIDS, cancer, and diabetes. Silver is not an essential mineral and does not serve any physiological function in the body. It actually denatures proteins by binding to their reactive groups. – Link

The U.S. Food and Drug Administration (FDA) does not consider colloidal silver to be safe or effective for treating any disease or condition. – Link

Sølv er ikke noe essensielt mineraltilskudd. Sølv har ingen kjent fysiologisk funksjon. Påstander om at sølv ikke er toksisk er usanne. Dyreforsøk viser at sølv akkumuleres i kroppen, og det finnes mange rapporter om irreversibel blålig misfarging av huden hos mennesker (argyri). Absorbert sølv kan gi flere alvorlige skader. Det mangler dokumentasjon på effekt og mulig toksisitet av sølvprodukter. – Link

Kolloidalt sølv er på ingen måte et alternativ til vaksinen.

D-vitaminer
På Facebook gruppen D-vitamin Norge kan man bl.a. lese at D-vitaminer dreper svineinfluensaviruset. Dette er ikke riktig. Mangel på D-vitaminer øker risikoen for å få influensa. Det er ikke dokumentert at et økt D-vitamin inntak utover det som kroppen normalt trenger kan redusere sjansen for å få influensa.

Rugspiredråper
Rugspiredråper er blitt markedsført av bl.a. Bioshop som beskyttende mot svineinfluensa. Det er derimot ingen dokumentert effekt. Statens Legemiddelverk sier at slike råd kan koste mennesker livet.

Homøopatiske remedier
Flere nettbutikker og lokale homøoepater reklamerer for remedier som kan ha forebyggende effekt mot svineinfluensa. Prinsippene bak homøopatiske remedier ble formulert av Samuel Hahnemann i 1796. De går i korte trekk ut på at likt kurerer likt. Ved å gi medisiner som har evne til å skape lignende symptomer i kroppen, blir organismen stimulert til reaksjon mot nettopp disse lidelsene. Hahnemann oppdaget at ved å fortynnet medisinen han gav pasienten med vann så fikk pasienten færre bivirkninger, men så ut til å ha bedre effekt av medisinen.

I dag fortynnes de homøopatiske remediene så mye at det ikke finnes et eneste molekyl igjen av det originale virkestoffet. Det er kun vann igjen. Teorien er at vannet har mulighet til å huske hvilke virkestoff som har vert der, og at dette gir en effekt i kroppen. At dette er mulig er ikke dokumentert og strider mot en rekke teorier innen fysikk og kjemi.

Påstander om homøopatiens virkeevne ut over placeboeffekten støttes ikke av den samlede vekt av vitenskapelige og kliniske studier. Spesifike farmakologiske effekter med ingen aktive molekyler er vitenskapelig usannsynlig og bryter fundamentale vitenskapelige prinsipper, inkludert law of mass action. Støttespillere viser til et par studier av tvilsom kvalitet som støtter opp om homøpatiens effekter; men, studiene de peker på har dårlig metodologi og resultatene har ikke blitt reprodusert. Flere studier av høy kvalitet viser ingen effekt av homøpati (…) Store sammenliknende undersøkelser som er publisert i anerkjente vitenskapelige tidsskrift, som The Lancet, finner ikke annet enn placeboeffekter. – Wikipedia

Online svindel
En undersøkelse utført av MarkMonitor viser at av 3 000 nettbutikker som selger kurer mot svineinfluensa i USA, så er kun 4 godkjent av helsemyndighetene. Det er grunn til å tro tilsvarende tall kan gjelde for Europa og Norge også.

Konklusjon
Konklusjonen er at det finnes ingen fullgode alternativer som gir tilsvarende beskyttelse (95 %) mot viruset som vaksinen. Les: Er det farlig å ta svineinfluensavaksinen? og Slik beskytter du deg mot svineinfluensa her på 10min.no. Se også Folkehelseinstituttets svar til påstandene fra vaksineaksjonen.no

Hva mener du? – Legg igjen en kommentar!

Media: kl kl vg tv2 vg vg vg vg vg vg vg

Be Sociable, Share!

82 thoughts on “Hva er det beste alternativet til svineinfluensavaksinen?”

 1. Ser at en av linkene ble brutt, men fungerer hvis dere kopierer hele adressen og limer inn i nettleseren.

  MVH Ari

 2. Skal vi liksom tro at vaksineaksjonen bruker flerfoldige tusen kroner i annonsering i aviser og radio uten å ha økonimiske interesser i at folk ikke tar vaksinen?? De prøver selvfølgelig å få folk til å kjøpe alternative midler som sølvvann og liknende som de selv tjener på. Og så beskylder de FHI for å ha økonomiske ineresser…

  1. reinert..

   eller kanskje vaksineaksjonen misliker at det kanske tjenes penger på bekostning av potensiell skade på liv….du vet sikkert at noen har EGENE meninger om politikk økonmi og helse,og blandingsforholdet mellom disse rent medmenneskelig…
   selv taler jeg imot vaksinasjonen på et par punkter uten og tjene ett rødt jævla øre,kanskje jeg i ditt syn selger sølvann på si,men det må være det mest idiotiske synspunkt jeg har kommet over så langt hehe

   det kan motbevises deler av ditt synspunkt i oppslagene rundtom(som du tydeligvis ikke har fått med deg)alene,som sier generellt sett”vær med på kronerulling for og støtte programmet”
   har ikke sett noen så langt som sier “selg sølvann for oss slik at vi kan tjene inn aksjonen”

 3. Svineinfluensaen er korrupsjon rett foran trynet til den norske befolkningen. Og jammen funker den bra også, med så mange naive idioter her til lands så blir det lite protester og flesteparten av idiotene tar en vaksine som ikke er testet en gang, og legemiddelfirmaene har sagt ifra seg alt ansvar da de solgte den…

  Spiser masse fisk og drikker ekstra lett hver dag, har vært sammen med mange influensasyke folk å har aldri blitt småforkjøla en gang. Nei til vaksiner og korrupt stat. Ja til fornuftig kosthold, det hjelper mye mer en en farlig vaksine som har mange mange ekle bi virkninger vi ikke kjenner til enda, samt mange vi har erfart allerede.

  Fint bevis på hvor manipulerende og flinke media er til og hjernevaske folk, media er mye farligere en svineinfluensavaksinen.

 4. Kjære Reinert.

  Vaksineaksjonen består av 5000 normale norske borgere fra alle samfunnslag.
  Med ikke andre interesser enn å opplyse folk om at vaksinen kan gi skadevirkninger, alvorlige sådan. Tar du vaksinen kan du risikere å få kroniske sykdommer på sikt. Når du da så er informert om dette er det ditt eget valg hva du vil gjøre.
  Et opplyst valg er det aksjonen står for.
  Disse 5000 er ikke organisert på annen måte enn at de er medlem av samme facebook-gruppe.
  Ja det er en facebookgruppe som står bak.

  Vaksineindustrien er større enn våpenindustrien og oljeindustrien….bare i Washington alene har de over 100.000 lobbyister. I norge ville dette blitt kalt kurrupsjon i stor skala!

  FHI stoler på WHO sine vurderinger.
  WHO bruker eksperter som er betalt av vaksineindustien.
  Vaksineindustrien vil tjene penger, masse penger.

  Folk som blir skadet av vaksinen har store problemer med å nå frem.
  WHO endret nylig definisjonen på pandemi til å ikke lenger inkludere at mange mennesker døde av sykdommen.
  Norge og de fleste andre land har tidligere skrevet under på en avtale om at de skulle kjøpe visse (store) mengder av vaksine dersom det ble en pandemi.
  Vaksineindustrien var med på å definere svineinfluensaen som pandemi.
  Vaksineindustien har fått immunitet mot alle fremtidige søksmål for skadevirkninger fra denne vaksinen. Norge har skrevet under på dette.
  Dette er FAKTA og vil ikke ta deg lang tid å dobbeltsjekke.

  Ari.

 5. Rettelse: Legemiddelindustrien er større enn våpenindustrien og oljeindustrien….bare i Washington alene har de over 100.000 lobbyister.

  1. ari…

   våpenindustrien og legemiddelindustrien er “joined at the hip”a chip of the old block…

   det finnes ingen sikrere måte og utslette liv mens man beholder eiendom(deler)enn kjemiske coctailer som antrax…derfor forskes det enormt på slike,presisjon er problemet innen bruk av sådanne,og i noen tilfeller slår det positivt ut i at man oppdager potensielle nye medikamenter eller nye områder der man kan bruke noen eksisterende,mens man forsker på det som kan klassifiseres som medisinske våpen ment for alt annet enn bevaring av liv…

 6. Bare i Washington alene har de over 100.000 vaksinelobbyister? Det må jo bety at det finnes 157,48 vaksinelobbyister per senat eller kongressmedlem i Usa (100 + 535). Det høres jo ut som om disse lobbyistene er ganske inneffektive dersom de trenger å være så mange per senat/kongressmedlem. Jeg har en anelse om at det du egentlig skrev var et tall du pent og pyntelig tok ut av hodet (eller annen kroppsdel), uten å i det hele tatt ha noen begrunnelse for det… Antallet registrerte pharmalobbyister i Usa (ifølge wikipedia) var i 2006 1274 stykk… Men det var jo nesten da. Forresten: å drive lobbyvirksomhet har per definisjon ingenting med korrupsjon å gjøre, hverken i Norge eller Usa.

  Mye av det du kaller fakta kan tolkes på flere forskjellige måter. F.eks. pandemidefinisjonen ble omgjort på grunn av at man så at selv en pandemi uten store mengder dødsfall kan medføre store og skadelige samfunnseffekter. Dersom du velger å basere din verdensoppfatning på paranoia og mørkemenn og tro på at f.eks. Who er korrupte må du gjerne det. Men, tror at en stor andel av leserne her begynner å bli ganske lei den (urealistiske) formen for tankegang nå (du er ikke den første som føler for å dele sine småparanoide tanker her).

 7. Det tallet kom fra et TV program, dokumentar om legemiddelindustrien, som gikk på en av de norske kanalene for 2-3 uker siden. Husker ikke igjen hvilken kanal, men må ha vært Fem, TV3 eller TV2 da det stort sett er de jeg ser på. Og ikke kun vaksinelobbyinster, men legemiddellobbyister.

  Burde ikke storsamfunnet være med på å endre pandemidefenisjonen?
  Dette skjedde kun med et pennestrøk.
  Uten å ha vært tatt opp med kjente epidemiologer bl.a.
  WHO kan ikke engang svare på NÅR det skjedde.

  En annen ting med WHO er at når dansk forskning viser at 10000 jenter dør PR. ÅR. unødig i utviklingsland pga av en farlig kombinasjon av vaksine og vitamin A som blir gitt samtidig, burde de da ikke stoppe opp litt og se nærmere på saken før de fortsetter praksisen?
  Istedet møtes forskerne med taushet fra WHO.

  http://www.forskning.no/artikler/2009/september/229721

  10000 jenter pr. år.

  Jeg tror nok at de alle fleste er som jobber for folks helse er gode mennesker, men det vil være veldig godtroende at de alle er det, selv om de er i helsebransjen. Og havner noen av disse i maktposisjoner kan de gjøre stor skade. Det finnes fremdeles folk som ikke er snille^^

  Nå, nok om WHO og legemiddelindustrien. Jeg skrev her for å informere om forskning på D3, noe du kan få helt gratis fra solen^^iallefall om sommeren.

  Ha en god dag videre!
  *klem* ;)

  1. Mener du at vi burde hatt en folkeavstemming over hvorvidt vi skulle endre pandemidefinisjonen? Jeg tror at eksperten har langt større forutsettnign for å sette seg inn i tallmaterialet og for kunne beslutte dette.

   Ang. de 100 000 lobbyistene: Det betyr at nesten 2 % av innbyggerne (4 % av arbeidsstyrken) i USA sin hovedstad er lobbyister for legemiddelindustrien? Det høres usansynlig mange ut.

   .-= 10min.no sin siste blogpost er .. Hver natt drømmer hundrevis om denne ukjente mannen =-.

 8. Prøver en gang til… Denne gangen, litt mer dokumentasjon.
  Dette kommer ifra California State Senate, og ligger under .gov domenet (It is restricted for use by government entities in the United States.[Wiki])
  Dokumentet er ett ‘amendment’, dvs forslag til lov.. Som jeg tror ble vedtatt.
  Er det offisiellt nok ????

  http://info.sen.ca.gov/pub/03-04/bill/asm/ab_2901-2950/ab_2943_cfa_20040824_225709_asm_floor.html

  Side 2, Comments:
  ‘According to the author, this bill was introduced to
  respond to growing concerns that thimerosal, a preservative
  containing approximately 50% ethylmercury, could be contributing
  to increasing rates of neurodevelopment disorders, including
  autism, in children. New information, presented in a June 2004
  study funded by the UC Davis Mind Institute and conducted by the
  University of Columbia, indicates that thimerosal can increase
  the risk of autism-like damage in autoimmune disease susceptible
  mice.’

  Videre, side 3:
  In February 2004, the California Environmental Protection
  Agency’s (CalEPA) Office of Environmental Health Hazard
  Assessment (OEHHA) issued a decision on Bayer Corporation’s
  petition request to remove thimerosal from the Proposition 65
  list of chemicals known to cause cancer or reproductive
  toxicity. The decision stated:
  “…there are a number of studies providing direct evidence
  of developmental toxicity for thimerosal, ethylmercury and
  related mercury compounds…In humans, accidental exposure
  to ethylmercury produced severe mental retardation in
  offspring, growth retardation, and decreased muscle tone…
  In addition, human and animal data show the interconversion
  of ethylmercury to inorganic mercury; (and) inorganic
  mercury has been clearly shown to cause developmental
  toxicity. Ethylmercury has also been shown, like
  methylmercury, to accumulate in the brain and cause tissue
  damage…”

  Jeg har ikke lyktes med å finne en offisiell kilde til dette dokumentet det her refereres til på linje med lovsamlingen til California, men jeg har funnet dokumenter med den eksakte ordlyden som siteres i lovforslaget. (Jeg regner med at den som foreslo loven i Senatet har tilgang til originalen.) Orginalen er klage fra legemiddelfirma (Bayer) til CalEPA, der Bayer prøver å få få fjernet Thimerosal fra en liste over potensielt giftige stoffer.

  Bayer har *elendig* track-record når det gjelder folks helse… Prøv for eksempel denne: http://socioecohistory.wordpress.com/2009/03/07/live-avian-flu-virus-placed-in-baxter-vaccine-materials-sent-to-18-countries/
  Fugleinfuensa har som kjent en dødsrate som er MYE høyere enn svineinfluensa

  ————————–

  Når det gjelder HydrogenPeroxid (H2O2) så virker det som alle er skremt til å tro at dette er livsfarlig etsende syre.. Det er vel de samme som sier at vaksine, med thimoresal (ethylmercury) er det beste som er laget siden ostehøvelen.
  Ja, det er oksiderende, umulig å patentere(vediløst for legemiddelindustrien) og er ett naturlig stoff som produseres i kroppen.. Fant en film om 35% H2O2 på youtube som viser hvor farlig dette er å få på hendene:
  http://www.youtube.com/watch?v=Xf5R3eAoJUk

  http://www.youtube.com/watch?v=lZZCLlX05PQ
  Noen så sammenhengen mellom kreft og oksygen allerede i 1931 og fikk Nobels fredspris for sitt abeide.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Heinrich_Warburg (les alt!)

  Hvis du ikke begynner å se ett mønster her, men velger å tro på alle ‘vedtatte’ sannheter som kommer fra godt betalte ‘eksperter’, kan jeg ikke hjelpe deg.

  Digresjon: Så dere at den vedtatte sannheten om ‘Man made Global Warming’ ble avslørt som en av tidenes største bedrag? Og NRK, VG+++ pøser på med missinformasjon som om avsløringene aldri skjedde.

  1. Bare for å oppklare, så betyr ikke et lovforslag (vedtatt eller ikke) at noe er fakta. Kun at noen i den lovgivende forsamling har interesse i av å se det vedtatt. USA har gått bort i fra å bruke tiomersal i flere vaksiner etter hysteriet som ble etter at det ble hevdet at tiomersal kunne skape autisme. Dette er senere grundig avvist av fagmiljøene: http://en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal_controversy Om en slik politikk fører til at flere tar vaksine kan det være en bra ting.

   .-= 10min.no sin siste blogpost er .. Hver natt drømmer hundrevis om denne ukjente mannen =-.

 9. Til Steinar: Utrolig bra! Det er en spennende tid vi lever i. Sannheten begynner å komme frem, og folk som naivt tror på alle vedtatte sannheter prøver å holde igjen et tog som før eller siden kommer til å kjøre over de. Det er på tide å våkne opp og se hva som foregår rundt seg.

 10. Vann med oppløst sølv er uvitenskaplig pølsevev solgt av sleipel lurendreiere! Ikke la dere lure av dette!

  Svineinluensaen er derimot vitenskaplig panikk drevet fremover av økonomiske interesser. Ikke la dere lure av dette heller.

  Spis sunt, vær fysisk aktiv, sov godt og ikke stress. Ferdig arbeid.

 11. Hvorfor forske på gravide og fostre som det
  er bivirkninger med svineinfluensasprøyten.
  Helsedirektoratet sa det ikke var noen
  bivirkninger med den.

  JILL

 12. Valo, bandasjer/salver med sølv brukes ved sykehus for å holder infeksjoner, fiendtlige bakterier på avstand.
  Bare søk på ‘sølvbandasjer’ på google så finner du masse referanser til ‘offentlige’ norske instanser. Dette brukes mer og mer fordi mange bakterier nå har utviklet resistans mot alle kjente type antibiotika.
  Men, jeg er enig i at det ikke bør overdrives. Man trenger kun sporstoffer av dette for å hjelpe immunforsvaret.

  Jeg kjenner litt til dette emnet fordi jeg har en sønn som får allergiske reasjoner ved bruk av antibiotika. Ved ett tilfelle måtte detoxinering til. Dvs, neutralisering de aktive stoffene i antibiotikaen.

  Resten av det du skriver er jeg 100% enig i.

 13. I second that emotion. Ag-bandasjene (bandasjer med små, små mengder sølv) til f.eks. mölnlycke er uovertreffelige til å ta knekken på sårinfeksjoner. Det er når man går over til å dytte sølvet ned halsen (eller inn i blodet) at problemene begynner.

 14. Herre Jesus Kristus! Velsign disse tankeløse og samvittighetsløse politikerne i Krf for deres ugjerninger ved at de ønsker å sende den helsefarlige pandemrix-influensa-vaksinen med høyt kvikksølvinnhold til giftprodusenten – GlaxoSmithKline til mennesker i fattige land.

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEn!

  Lise Tollefsen Slembe
  Leder for Borgerrettighetspartiet(BRP)
  og HULK org. (help for youth in seriouse lifecrises)
  http://www.hulk.no

  NB: Håper jeg ble bønnhørt!

   1. Tror desverre at Lise Slembe har problemer med å finne ut hva som er opp ned på eget hode :P
    (ja, var sikkert veldig slem nå, skal gå hjem og selvflaggelere en stund for å kompensere)

 15. Ingen av dere kan anbefale noe som helst.
  Legemiddelprodusenter med årevis av erfaring i å lage millioner av lignende vaksiner har lagd det som er best tatt i betraktning den tiden de hadde.

  1. Kort oppsummert er dette den beste kommentaren jeg har sett her på lenge Robin. Kudos and thumbs up!

 16. Det ENESTE alternativet til nøffevaksina vil nok være å akseptere sykdommen og således
  danne ens egne antistoffer på naturlig måte…

 17. Har brukt olivenblad ekstrakt selv mot vanlig influensa/forkjølse. Kan ikke si om Jeg har hatt Svineinfluensa, men mens Jeg har tatt olivenblad ekstrakt under sykdom, har Jeg klart å holder meg oppreised hele dagen og stella hestena vores. Jeg bynner å tar dette når Jeg bynner å få de vanlig symptomer (vont i leddene/hode/huden, host og slimette nese/hals). Mens Jeg forsette å har slim, di forsjeldige smertener forsvinner dagen etter Jeg bynner å ta det. Fargen på slimen holder seg relativt klart, ikke denne fine grønn farge Jeg ofte fikk under sykdom. Sorry about the bad Norsk, I’m from Australia….

 18. Hei- flere skriver her om hydrogenperoksid (H2O2)som et bra middel til å ta liv av bakterier og virus. Men er det noen her som har gode erfaringer med å ta MMS-dråper? De kan man kjøpe på nett eller hos Almasenteret og BioPuls i Norge. Jeg tror MMS er mye bedre og tryggere enn hydrogenperoksid.

  1. tror hvertfall hydrogenperoxid brukes med mest hell til dem som ønsker forskning på spontanious human combustion,eller rakettdrivstoff og slike ting…forsåvidt kunne kanskje michael jackson ha vært mye borti preparatet siden han virket litt…bleket…
   det tar ganske sikkert livet av bakterier og virus,samt den som bærer disse i tillegg

 19. Ser fra Biopuls.no at de lover store ting med mms-dråper:
  – Det dreper og uskadeliggjør alle syke celler, skadelige bakterier, virus, sopp, parasitter, ormer og mugg på en skånsom måte.
  – Oksiderer tungmetaller, slik at kroppen kan frakte dem ut og kvitte seg med dem.
  – Nøytraliserer alle giftstoffer.

  Oppfordring til bakmennene bak biopuls: vær vennlig å a) smitte deg selv med rabies og miltbrannsporer b)innta en solid dose med bly eller annet tungmetall og c) hive innpå et melkeglass med arsenikk, for å så bruke disse dråpene deres for å unngå å bli syke/dø. Før den tid er påstandene dere kommer med kvakksalveri og ingenting annet (og er straffbart etter kvakksalverloven ville jeg tro).

  1. finner det vanskelig og tro at en slik “livseleksir”er uten en prislapp tilsvarende påskrytt effekt biologiskt sett ja

  2. lurer litt på hvordan mms skulle være i stand til å differensiere mellom skadelige og nødvendige bakterier for eksempel….skjer dette ved presentasjon og håndhilsen?
   “nøytraliserer alle giftstoffer”kanskje dette skulle vært lansert som “angrepille”for lørdagsfylla hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge