CarbonCopyPro – pengemaskin eller svindel?

Foto: Colin Brough, sxc.hu
Foto: Colin Brough, sxc.hu

CarbonCopyPro tilbyr et markedsføringssystem som gir deg muligheten til å jobbe hjemmefra og tjene gode penger. Reklamen tilbyr deg å kunne tjene 30 000 – 100 000 kr pr. mnd. I tillegg trenger du kun å jobbe deltid. Det fantastiske er at man får opplyst at dette ikke er et MLM / nettverksmarkedsføringskonsept og at man ikke trenger å drive med salg. Inngangsbilletten er skarve 300 kr. Da skulle det vel ikke være noen grunn til å ikke kaste seg på konseptet. Eller? 

CarbonCopyPro er et av flere “jobb hjemmefra” konsepter som gjennom 2009 har vert svært aktiv gjennom verving på internett. De mange nettsidene har lite innhold foruten bilder av smilende mennesker sammen med en ny bil, båt eller hus. Den lille teksten som er på nettsiden inneholder en rekke spørsmål og løfter om bedre tider. Her er et lite utvalg:

Slutte å leve fra hånd til munn? Få mer penger til å gjøre det DU vil? Spare for framtiden? Få det livet DU fortjener! Ønsker du mer fritid? Mer tid sammen med barna? Reise mer? Ha det livet du fortjener! Ingen personlige salg! Du blir din egen sjef! Fullautomatisert system! Ingen forkunnskaper trengs!

Hva er CarbonCopyPro?
Hva produktet egentlig er fremstår som noe uklart både i reklamen og på nettsidene. Det er kanskje ikke så rart. En av hovedmennene bak dette i Norge, og innehaver av nettsiden carboncopypro.no, Hasse Andre Johnsgård, forteller følgende på sine hjemmesider:

 “Etter at jeg nå har drevet med dette i snart 5 måneder, så vet jeg jo hva vi har, men sliter fortsatt med å forklare det J det tok meg kanskje 2 måneder bare for å forstå hva vi holdt på med.. skal ikke være greit!” – Link

Om ikke man forstår hva konseptet går ut på etter å ha arbeidet med det i  5 mnd. så er man enten lite begavet, eller så er det noe lureri fra ende til annen. Selv kompliserte derivater som handles på børsen kan man forstå etter 5 mnd! Hva er så egentlig CarbonCopyPro? Det er et markedsføringsssystem for å selge produktene til Wealth Masters International (WMI). Produktene til WMI består fiffig nok av kurs og opplæring i å selge et markedsføringsystem (CarbonCopyPro)!

Mange nettsider
Johnsgård har opprettet over 50 nettsider i Norge, Danmark og Tyskland (og muligens også i Sverige og Finland), med noe ulik profil. Dette er bl.a. carboncopypro.no, fetteranton.com, pengemaskin.no, deltidsinntekt.no, nr1web.no, myccpsite.com og teamtrening.com. Felles for dem alle er at de prøver å få tak i din kontaktinformasjon slik at han kan ta personlig kontakt med deg senere. Johnsgård forteller i en e-post at det kun er 4 av nettstedene som faktisk er hans. Resterende er i bruk av medlemmer av teamet hans. Ettersom informasjon om eier / innehaver ikke fremgår på sidene er dette dessverre umulig å kontrollere. 

Spam
Medlemmene i CarbonCopyPro har i hele år spammet forum, nettsteder med gratis rubrikkannonser og sosiale medier som Facebook, Twitter og Nettby med reklame. Innehaveren av nettsiden webartikler.com måtte tidligere i høst gå ut og informere om at artikler om CarbonCopyPro ikke var ønsket:

Internettmarkedsføring fungerer GENIALT om det gjøres riktig, men å skrive artikler som juger om hvor mye en har tjent, er dessverre ikke måten å gjøre det på. Da skal jeg love deg at jeg definitivt ikke hadde sittet å skrevet denne eposten via admin-systemet fra en artikkeldatabase. Hadde det vært så enkelt å tjene penger på internett som ved f.eks. CarbonCopyPro – hadde jeg absolutt brukt ALL tiden min på det, og ikke hatt tid til å sitte å skrive dette.

Fetteranton.com annonserer i skrivende stund gjennom Google Adsense: “Tjen Penger På Nett, Ikke MLM Jobb Når og Hvor Du Vil, Ingen Salg.” Reklamen lover “ingen salg”, mens Johnsgård forteller at alt han gjør er personlig salg. Om han ikke gjør det vil han klare å verve langt færre.

Skyhøye kostnader for å være med
Kostnadene med å være med fremgår selvsagt ikke tydelig på de mange nettsidene. I følge informasjon lagt ut på webforumet.no så må du betale ca. 300 kr for å få tilgang til informasjon om hva konseptet egentlig er for noe. Videre må du betale ca. 2 500 kr for pakken Business in a box (BIB). Så koster det 1 300 kr i avgift pr. mnd så lenge du er med. Du kan videre ta ulike kurs (M1, M2 og M3) som gjør at du kommer til et høyere “nivå“, får status innenfor systemet, og får muligheten til å verve andre til høyere nivå. Disse koster fra 12 000 – 120 000 kr. I følge denne nettsiden så får teamlederen din (f.eks. Johnsgård) og ledere over ham, 75 % i provisjon av det du må betale i avgifter. Johnsgård hevder i en e-post at den månedlige avgiftene kun er 800 kr og at provisjonen er lavere. Han hevder også at man ikke trenger å ha tatt kursene selv for å selge dem til andre. Dog mye av informasjon som er tilgjengelig på nett tyder på det motsatte.

Produktet du mottar er en automatisert hjemmeside som du kan bruke til å verve andre med, samt en pen samling av DVD’er som gir opplæring i hvordan man skal verve andre. Så får du noen dagers hotellopphold om du tar de ulike kursene. Produktet har slik sett begrenset verdi. Du får betalt for å verve andre og konseptet er farlig nært et rent pyramidespill. Les: Hvem blir rik av nettverksmarkedsføring (MLM)? Kan jeg bli rik? som tidligere er postet på 10min.no.

Johnsgård hadde pr. juni 2009 satt seg som mål at han skulle tjene 30 000 kr. pr. mnd på CarbonCopyPro (slik som reklamen lover) innen nyttår. På bloggen hans kan vi lese at han er ganske overbevist om at han skal klare målet. Etter å ha utvekslet noen e-poster med Johnsgård sendte han meg en utskrift over hva han hadde fått i provisjon i løpet av oktober. Han gav derimot ikke tillatelse til at jeg gjengav dette på bloggen, noe jeg har valgt å overholde. Utskriften gav ingen oversikt over kostnadene han har hatt til kurs, reklame, domener etc. Disse kan fort løpe seg til flere titals tusen kroner. 

Ikke langt fra pyramidespill
Det derimot provisjonsutskriften fra Johnsgård viste, så langt jeg kan forstå, var at det eneste måten man kan tjene penger på i CarbonCopyPro er ved å verve andre. Om det finnes andre måter så har i alle fall ikke Johnsgård gjort dette i følge provisjonsavregningen. Problemet med alle systemer som baserer seg på verving er, i tillegg til at de er ulovlig i Norge, at det før eller siden ikke er flere å verve / lure. Om man tenker seg et system der du skal verve 5 personer under deg og disse igjen må verve 5 personer osv. så vil det ikke være flere personer igjen i verden å verve etter kun 14 ledd (514 tilsvarer 6,1 milliarder mennesker). Og da forutsetter vi at alle mennesker i verden deltar.

Lite utbredt i Norge
Johnsgård opplyser om at han har 170 mennesker i teamet sitt. Antagelig er det et par hundre utover dette i Norge. Til sammenligning hadde The 5 Percent Communety 70 000 medlemmer i Norge. 

Konklusjon
Om du fremdeles er i tvil om du skal starte med dette, så spør deg selv om du med god samvittighet kan selge seminarer til 120 000 kr til kjente og ukjente. I alle MLM selskaper er det kun de få som kom med tidlig som har mulighet til å tjene penger. Om du starter med dette nå, vil du bli en av dem? Eller blir du en av de mange som blir lurt og som taper penger?

Du vil selvfølgelig ikke betale 200 kr for en kopp med kaffe for at kaffeselgeren skal få 75 %. Det samme gjelder for MLM og pyramidespill. Alt du kan lære gjennom dette konseptet kan du lære langt bedre og for en brøkdel av kostnaden andre steder! Med mindre man er et land med egen sentralbank, kan man ikke trykke penger. Penger som du måtte tjene er det noen som må betale. Om produktet de mottar er av ingen eller liten verdi, så driver du i nærheten av ren svindel!

Johnsgård var en av de første som startet med dette i Norge. Han har har størst sjanse for å bygge en stor downline og et stort team under seg. Hans mål var å tjene 30 000 på dette i mnd. Det er det samme som en lærer har i begynnerlønn! Fokuser heller på utdannelsen og yrket ditt, enn på raske penger. Du kan enkelt få bedre råd ved å sette opp et budsjett (last ned gratis på personligbudsjett.no), og planlegge økonomien din. Les tråden på webforumet.no og denne artikkelen i Aftenposten. Hold deg unna dette og lignende konsepter!

Har du vert i kontakt med dette eller lignende konsepter?  – Legg igjen en kommentar!

Les også: CarbonCopyPro (del 2): markedsføringskurs uten verdi
Les også: WMI og CarbonCopyPro (del 3): Tallenes tale

Be Sociable, Share!

25 thoughts on “CarbonCopyPro – pengemaskin eller svindel?”

 1. KJÆRE DERE ALLE…SELVFØLGELIG ER DET “FOR GODT”, NÅR NOEN
  KOMMER MED SLIKE UTSAGN OM “GODE PENGER, NESTEN UTEN INN-SATS, PENGER, TID OSV”…INGENTING ER GRATIS I LIVET…IKKE ENGANG
  KJÆRLIGHETEN…HA, HA,

  JEG HAR KUN “KIKKET” LITT PÅ DETTE OG FIKK MERKELIGE INFOS OG
  E-POSTER FRA S.K. ANSVARLIG(USA) OG NOEN I NORGE, ET STORT
  ROT AV TEKST, FORSKJELLIGE STØRRELSER, FARGER, MEN NESTEN
  UTEN KONKRET SVAR OSV…TYPISK TÅKELEGGING…MEN, MEGET RASKT
  FIKK JEG INNTRYKK AT JEG MÅTTE BETALE INN, FOR “NOE INFO”…
  OG MINNET STERKT OM “GOLDEN PRODUCTS” FOR NOEN ÅR SIDEN,
  MANGE KJØPTE INN LITT VARER(RENGJØRING, PARFYME OSV, MEN
  VAR OGSÅ AVHENGIG AV “VENNER/BEKJENTE”, OG VERVING AV ANDRE,
  ALTSÅ EN FORM FOR PYRAMIDE-SPILL…(KUN STIFTERNE TJENTE
  PENGER…)

  JEG, ER MEGET RASK TIL Å FORSTÅ, OG DET TOK IKKE LANG TID, CA
  30 MIN. TIL Å FORSTÅ “ESSENSEN” I DETTE…MENS DEN NORSKE ANSVARLIG FOR CARBONCOPYPRO, BRUKTE CA 5 MÅNEDER…VEL,
  SYNES HAN SKULLE HOLDE SEG TIL “TOYOTAEN”…(SKOMAKER BLIV
  VED DIN LEST…)

  HVA FOLK VIL GJØRE HJEMMEFRA, ER OK…DET ER FRITT FOR ALLE,
  OG SELV SKULLE JEG GJERNE HOLDT PÅ MED NOE VIA PC, HJEMME,
  OG KANSKJE TJENE LITT, MEN PÅ ET MER “FORNUFTIG OG SERIØST”
  PLAN, UTEN “LUFTSLOTT”…JEG TAR DETTE MED SUNN FORNUFT,
  OG LIVSERFARING…IKKE ENGANG “JENTENE” PÅ NETTET…KLARER
  Å LURE MEG, HA, HA…

  MVH
  KNUT HANSEN
  TEKNIKER-FUNKSJONÆR-LIVSFILO+++

 2. må si det er morsomt å lese denne artikelen og samtidig kunne telle reklamer på denne web-siden fra samme eller lignende MLM .. kanskje noen tester det ut fordi de bare blir påvirket av all spamn selv på sider som er imot slike selskap..?

 3. Ettersom du har skrevet en ganske god oppsummering om Carbon Copy Pro, så tenkte jeg like godt at jeg kunne la én av MLM-selgerne som annonserer gjennom Adsense gi deg en liten betaling som takk for tjenesten. Bare hyggelig å gi deg litt penger for arbeidet ditt. :-)

 4. Jeg syns det er veldig ok at alle har hver sin mening om diverse forretningsmodeller både online og offline. Jeg er dessuten veldig imot at enkelt går ut og lover gull og grønne skoger og det samme gjelder noen av dem som er en del av carboncopypro i Norge. Men vær veldig forsiktig med å ta en forhastet konklusjon. Husk alltid at du som person er selve forretningen. Folk har tendens til å skylde på forretningsmodeller og kaste skit på ene og andre. Noen tjener millioner ved å drive en 7-elleven kiosk, andre går med underskudd.
  Du kan lese mer om hva carboncopypro er i denne artikkelen.

 5. Det er mange som lever av CarbonCopyPro og det er det ingen som kan nekte for, noen tjener mer enn andre i dette systemet, men sånn er det over alt.

  Tenk deg selv, hvis du kommer med en genial forretnings idè, for eksempel og selge sand i sahara, hvem vet det kan slå ann en dag, så vil du utvikle og starte flere steder, gir du bort muligheten til en annen person gratis eller tar du betalt for å hjelpe denne personen i gang?

  Jeg ser så mange kommentarer om CCP om dette er bare tull og dette fungerer ikke, kanskje det ikke fungerer for akkurat deg, men det fungerer sikkert for andre. Jeg er lei av at folk skal rakke ned på det folk driver med. Hvis en mann eller dame har lyst til å satse pengene sine på CCP så er ikke det noe anderledes enn de som jobber med Herba Life og slike produkter.

  Hvorfor skal dere rakke ned på folk som jobber med CCP? Hva så om det finnes tusenvis av annonser på nettet for CCP? Ja, mange dem kommer med løfter om at du kan tjene masse penger hver mnd, det kan sikkert stemme det hvis man er innstilt på det, og man trenger ikke bruke mange tusen kr på annonsering, det finnes mange måter og annonsere gratis på.

  Jeg personlig holder meg unna slike ting, men jeg syntes det er unødvendig mye hets av CCP. La folk få lov til å drive med hva de vil uten å bli sett ned på eller som idioter.

  1. Det er mange som lever av nettsvindel også, uten at det er en anbefalt yrkesvei. Poenget er ikke hvorvidt noen klarer å tjene penger på CCP, men at sjangsen for å tjene penger som ny i dette systemet er minimal og at produktene som pushes har liten verdi. Så er det selvfølgelig irriterende at CCP folkene spammer forum og andre medier på nettet med tullet sitt.
   .-= 10min.no sin siste blogpost er .. Ta kontroll over din egen økonomi! =-.

 6. Grunnpilaren i all foretningsdrift er verdiskapning. Ingen verdiskapning ingen inntekt. I produksjon og handel tilfører vert ledd litt mer verdi til produktet. Enten ved en verdiøkning i produksjonskjeden eller i kunde og salgskjeden. Hvis man klarer å tjene penger uten å skape tilsvarende verdier må jo noen sitte igjen med mindre verdier en de har tilført systemet. Hvis en selger muligheten til å selge kurs i markedsføring av samme kurs, Hvor skjer verdiskapningen. Hvis det ikke skjer verdiskapning i et system må deltagerne i systemet tilføre de verdiene som omsettes i systemet. Da er det å regne som et spill.
  Det er bare et par år siden tilsvarende systemer raste sammen med bulder og brak. Hvis folk tror de kan tjene penger uten å skape verdier får de nå bare tro det, om mann vill le eller gråte av slikt får bli en smak sak.

 7. jeg var så dum og gikk med på å betale for info om CCP. gjorde ikke noe mer ut av dette for jeg var skeptisk. etterhvert begynte de å trekke penger fra kontoen min hver mnd. Det var aldri noen avtale. Han som var min kontakt i CCP er også blitt lurt, og har nå sluttet i CCP. Har snakket med kriminalvakta hos politiet og de blir å granske CCP.

 8. Dere har da ikke blitt lurt!, men når man aksepterer noe på nettet og betaler med kort, skal man være veeeeldig nøye med å lese å forstå “småskriftene!” <- som dere sikkert ikke har lest?

  Jeg er ikke med i CCP, men kjenner flere som gjør det bra der, så lenge man går inn for det, og gjør jobben sin! (ingenting er gratis).

  Jeg har vært med i flere MLM, og kjenner til alle som er på markedet i dag, og for meg så passer det ingen. Derfor holder jeg på å starte mitt eget! med ett produkt (eller mange produkter) som jeg (og mange andre) kan stå for, da de er enkle å bruke og man ser om man blir lurt eller ikke med en gang! :) …noe man selvfølgelig ikke gjør da!

  Kan ikke gå inn på detaljer enda, men faktisk så fikk jeg ett brev fra ett internasjonalt organ, der de frarådet (eller nektet) meg å starte, da de så potensialet for at "alle" kunne ble rike! og da hadde det vært "kaos" i verden!, da ingen hadde giddet å jobbe på vanlige jobber, hvis de kunne drevet med "mitt selskap" og tjene myyyye mere, og samtidig ha så mye fritid! :D

  Så, de ba meg, om å gjøre den litt vanskeligere!, så ikke alle greier å tjene så mye… så no må jeg lage ett nytt betalings system, for å få det godkjent i vendensbasis!

  Men men, nok om det… MLM eller andre lovlige lignende selskaper (Marketing Affiliate, etc..) er så god som du selv vil, eller gidder å jobbe med det!

  pd. Dere kjenner nok "AMAZON.com" hva?… de driver med Marketing Affiliate (som er en annen måte å drive MLM på, og over 85% av alt selskapet tjener er gjennom Affiliates! (Distributører), og i flere ledd, og med bonus for salg og hele "MLM-pakken", og de er laaaangt fra ulovlige! ;)

  Ville bare gi dere litt info om temaet :)

 9. Hei 10min.no,

  takker for svar og link med lesestoff.

  Må nok svikte deg med “pengemaskin” ideen du tenker jeg holder på å bygge. Mener selv at hvis det var tilfelle, så forstår ikke hvordan jeg kan ha brukt over 4 år med dette og har antageligvis 2-3 til! :P

  Lesestoffet ang. pyramide-selskaper var ikke så dum.. alstå, mye sant der!, men samtidig en del feil, som gjør at tom. BMM, Audi, Volvo, eller Tine melk, blant millioner av selskaper driver med pyramide!.. og det mener du vel ikke?

  Ideen min, uten å gå i dyp detalje (redd for å miste konsept ideen), er kan vi si at det er ett nettbutikk med varer av topp kvalitet som er åpen til alle og enhver. Man blir selvsagt distributør/selger av disse varer bare hvis man vil ta del i “business delen” da, men man kan også kjøpe uten å være med i noe eller uten å verve seg.. la meg presisere, produktene har samme pris som produkter av lignende kvalitet ellers! (ikke 15000 kr. kurs! <– det er litt tull ja). Pengene jeg som "butikk" sparer, når dette skjer på nettet, gjør at jeg sparer på (en del av produksjons-kostnader), og mye i leie av lokal, strøm, reklame og andre utgifter.. og i stedet for å gi en smakeløst prosent tilbake til mine selgere, mens jeg blir styrt rik, hva med å gi litt mere å tjene mindre jeg! (altså, jeg tjener mindre enn det jeg kunne.. men alikevel kommer jeg til å tjene en god del!.. er ikke grådig)

  Samtidig "mine produkter" har en høyere faktor av interesse, enn de lignende varer som er ute pr. idag, og prisen er i noen tilfeller billigere! om ikke likt, og ja! noen kan være en smule dyrere også! for de er mye bedre enn annet på markedet i dag, så prisen er rettferdig.

  Så, skal man tjene seg millioner? vet ikke! Mulighteten med salg av hva som helst, gir alltid en åpen vindue til gode selgere!, men ideen min går også litt lengere en dette! Hva med å simpelthen tjene 30-50 tusen kr. i mnd, samtidig som man for i seg kunnskap og dele det med andre? (dette med en vanlig insatts på kanskje ett par timer til 4 om dagen, og hvis man er heldig!), andre kan greie dette med bare 1 time satsing pr. dag, og andre med kansje 10 timers satsing pr. dag. Så de som greier det på mindre, kan hvis de velger det, jobbe enda mere og tjene også enda mere!

  Som sagt.. Muligheten skal være der!

  Noen vil trenge å jobbe mere for det som andre klarer med mindre, slik er det alltid og kommer til å bli! Noen er flinkere å gjøre jobben sin, eller rett å slett er de mere begavet enn andre. (dette kan være som å starte en bedrift, eller gå ned i vekt, eller de i klassen din på skolen som fikk bedre karakter uten å gjøre så mye som du)

  Så igjen, med min ideen,

  1. er ikke "Pengene" som skal lokke deg!, jeg lover ikke millioner i mnd. som CCP og andre gjør, men rettferdig lønn etter innsats og eget evne.
  2. produktene er i samme kvalitet eller bedre enn det man finne i dag i andre butikker, de er ikke overpriset i forhold til lignenede produkter, og JA! man for litt av sitt eget salg, samt av noe mindre av salget av dine vervede. (dette som takk for at du har vervet dem, det var jo din jobb, så du fortjener noe for det!)
  3. "Verving" er ikke i fokus, da du kan tjene like mye eller mere uten å verve!, men da åpenbart må du selge mye mere!! Det kan være samme å selge 100 t-skjorter alene, en å ha en nettverk av 100 personers som selger bare 2 hver!, noen kan synes at det er enklere å selge 100 selv!, og andre kommer til å foretrekke å ha 100 under seg, som selger bare 1-2 t-skjorter, og tjene det samme.

  MLM brukes (og har vært brukt) som markedsføring system av de største selskapene i verden som Apple, Cocacola, Ford, etc.. (og av maaange mindre, som så å si ALLE som finnes i dag, Jack&Jones, Amazon, Fender gitarer, etc..) hvordan? Vel, det sitter noen i toppen som tjener mest! (sånn er det med alt!, men husk at det er også de som sitter i toppen som har de største utgiftene, så alt i alt, noen ganger, er det selgere som tjenen mere en dem og har myyyye mere fritid!), etterpå så er det flere ledd som har med å gjør med den flaske cola (for eksempel) som du kjøper på butikken! (produksjonen av sirupen, av flaskene, av toppene, av papir merket som er klistret (også designere), distributører, transportører, butikker, og tom. jenta i kassen! Alle for sin del i kaka i form av lønn! gjør de ikke det? Så kjøper du det, og kanskje til og med du, blir en del av de som tjener på produktet!, hva med hvis dama di (eller mannen din) har sååå my lyst å kos seg med en glass cola, og du kommer med den?, kanskje hun/han blir snill den kvelden, og går med på å se film med deg eller massere deg, eller hva som helst, som du kan dra nytte av? TENK PÅ DET!

  Også sant, at vi er vant med å være den "slutt-konsumenten", med andre ord, vi er den siste ledde som ser produktet, bruker den, og forstår ikke hvor mange som har tjent på det, og vi bare bruker og kaster det! Hva hvis vi hadde funnet en måte å tjene på det også? :P For en eller annen grunn, trur vi at det er ulovlig å tjen penger på ting!

  Ikke akuratt kronerulling 10min.no! ;) og tru meg, det beste i ideen min, er selve produktet!, som jeg kan desverre ikke snakke om enda! :(

  pd. ett lite tips til deg som skvrev: anta mindre, spør kanskje litt før, og i hvertfall, ikke virk nedlatende overfor brukere i ditt eget web! (er selv webmaster i flere forumer/blogger/eMag så, ikke tru at jeg ikke vet hva jeg snakker om. ;)

  mvh.
  -B- /aka. Julius Cæsar bare her… på 10min.no! :D

  1. Det var hyggelig at du ville utdype konseptet ditt.

   Jeg ser noen svakheter;

   Hvordan får du enerett på produktet? Har du utviklet det selv? Om ikke, hva forhindrer andre med en større organisasjon i ryggen til å selge det billigere og til et større publikum?

   For mange produkter kan det være kostnadsbesparende å ikke ha et butikklokale. Du må uansett ha lager, logistikk og markedsføring.

   Forskjellen på MLM og Amazon o.l. er at med MLM så betaler du MLM selskapet for å få lov å selge deres varer (du må kjøpe varelageret selv, du må handle for en minstesum selv, du må betale avgifter etc). Ved seriøse bedrifter så betaler bedriften deg for å selge deres varer.

   1. Hei igjen, og beklager for sein svar.

    Produktet er selvutviklet ja, og det er mere info her, som jeg kan desverre ikke si mye om. Det er en stor del av ideen/konseptet bak selskapet.

    Ett større organisasjon kan kanskje prøve seg å gjøre det samme, men hvis det blir mere av det som finnes idag, så er forsatt “mine produkter” mye bedre og til lavere pris, kan de vel ikke selge det, da jeg skal vær riktig billig å helst tjene minimalt. (altså, jeg bruker konseptet med Multilevel marketing.. bedre å selge 1000 “produkter” til en krone pr. produkt, en å selge 3 “produkter” til 250kr! som bare gir 750kr!, i tillegg til at det å selge 1000 i ett stor nettverk er lettere en å selge 3 selv!. (men klart, det er vanskelig nok å ha ett stor nettverk, men dette er en del av businessen.. ja! bygge nettverk er viktig for å tjene mere med mindre jobb. Heller rettere sagt, du jobber mere på starten, og så nyter av utviklingen av dette nettverk etterpå)

    Det ligger noe bak også i det jeg sa ang. å tjene ikke så fantastisk mye, som millioner i mnd!.. men rundt 40-50 tusen. <– og som selskap, utfordrer vi "ALLE" til å skatte!, men gjør oss ikke ansvarlig i hva hver enkelkt gjør eller ikke gjør, da det går ikke an å kontrollere hundretusenvis, eller millioner av distributører.

    Alt skal drives fra nettet, og noen produkter er online, mens andre er fysiske. <– disse skal gjennom samarbeidspartnere lages og holdes i eksterne lager. I hvertfall på starten, etterhvert pengene kommer inn, er det veldig lurt å investere i egne lokaler. Men disse blir sikkert åpnet i Tyskland, for der er prisene på store lager, billigst i Europa, og så er man i EU, og da er det billigere å sende rundt omkring i europa og i resten av verden.

    En annen ting vi skal være veldig fokusert i er språk!.. ikke bare Engelsk som de fleste!, men også spansk, som er en av de største språkene sammen med engelsk i verden. (Kinesisk den største, men med internett sensuren, så er det lite vits med å ha kinesisk) :P

    Du har helt rett ang. MLM og Amazon og lignende.. som heter Affiliate Marketing i stedet for Multilevel Marketing. og du har helt rett ang. produktene. I mitt selskap, skal det ikke være nødvendig å kjøpe produktene først for å så selge dem. Vi har de på lager, og sender til kjøper! :) Sant nok skal produktene være så interessante, at jeg tviler at distributørene ikke kjøper de for seg selv. :D (og selvsagt ikke alle, da det er nærmes umulig!) ;) (ohh.. har lyst å si hva det er, men kan ikke gjøre det!) :S

    Men men… håper jeg kaster litt mere lys i dette, og vekker interessen! :)

    1. Jeg ønsker deg lykke til med produktet ditt. Kom gjerne tilbake når det er lansert.

     Om du har et skikkelig produkt så vil jeg råde deg til å droppe MLM konseptet og selge det på vanlig måte. Om du har nødt til å prommotere det gjennom MLM så er sjansen stor for at det ikke er et godt produkt.

     Søk støtte fra Innovasjon Norge o.l. og få med deg ressurspersoner som kan hjelpe deg. Det er ingen som er ekspert på alle områdene som skal til. F.eks. produktutvikling, markedsføring, regnskap, prosjektledelse og kapitalhenting.

 10. Glømte også å nevne at ett hvis prosent av alt skal gå til forskjellige internsajonale veldedighets organisasjoner, og det er hver enkel distributør som skal velge den de foretrekker.. Noe ala. Grasrothandelen fra Norsk-Tipping.

  Og personlig, av alt jeg klarer å tjene, så skal jeg ikke bare gi, men arrangere også turer til disse plassene i verden som er utsatt for sult, sykdomer og mangel på utdannelse, og skal stifte skoler.

  Som sagt er jeg ikke grådig… men når jeg har mitt personlig liv ordnet, da vil jeg hjelpe så mange som mulig! :)

  Muligens er å stifte ett eget stilftelse/veldledighets organisasjon ett eller annen dag.

  pd. Norsken min er ikke så bra, da jeg ikke er norsk! :P beklager hvis noe er vanskelig å lese..

  1. Det er absolutt bra at du ønsker å dele av overskuddet med den tredje verden.

   Personlig synes jeg at MLM selskaper kan holde seg unna slikt, da det opplagt bare er en showoff. Om du får til et selskap som går virkelig bra og kan gi bort summer som kan dokumenteres blir det en annen sak.

   Ellers tenker jeg at det bør være opp til hver enkelt hvordan man ønsker å disponere sine penger.

 11. Ganske enig.

  Det jeg er alltid imot, er å gi å gi å gi, å aldri se noe som blir gjort!

  Jeg vil ta med noen distributører på turene til de landene og byer vi skal bygge skoler og slikt, og de skal video og bilde dokumenteres, og legges på hjemmesidene våres.

  det er ikke bare at jeg vil gjøre det som privat person, som jeg også skal, men vil at de som velger å bli distributører, skal ha sjansen til å bli del av dette! og de kan nemlig takke nei, og ikke gi ett flate øre! Det har de totalt rett til, men jeg håper at hvis de blir med på businessen og tjener godt med penger, og skaffer det livet de drømmer om, at etterhvert de også joiner i den humanitære delen.

  Hvis man ser på norsk-tipping sin grasrothandelen, så kan vi si at vi ska sette det opp på enn ganske lik måte, alle kan velge om de vil eller ikke hjelpe, og til hvilken organisasjon de vil. For det er klart at hvis noen har familiærer med hjertesykdomer, så vil de først hjelpe til denne saken, i stedet enn å bygg skoler i guatemala, og det er jeg fullstendig enig med.

  Dette selksapet skal være det beste man har sett i verden, og det skal jobbes hardt for å greie å sette alt på plass så vi kan begynne en vakker dag! :D

  ;)

  1. Hei KWBH!

   Er ikke sikker om det er lov å skrive mail adresse her, men vi kan prøve ;)

   –> info@dimagix.com <–

   Ps. Hadde vært fint om du kunne svare på denne meldingen når du har sendt meg mail eller lagret adresse, så kunne admin fjerne det etterpå :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge